Google PlusFacebookTwitter

Daar gaan we weer: maak een rap over Wilders en je haalt het nieuws

By on aug 29, 2007 in Muziekpartij | 0 comments

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Je gaat het je toch afvragen na tien keer: ben ik nou zo achterlijk dat ik die bedreiing niet meer zie, ben ik echt te soft? Voelt Wilders zich echt bedreigd door die belabberde rijmpjes op internet? Of lacht hij zich binnenskamers rot om de dommigheid van die rappers, die hem de kans geven zijn verhaal te doen? En wat zouden ze bij de politie denken? “Ha, meneer Wilders, daar bent u weer! Wat is het deze keer? Een rap? Wacht, ik pak die van vorige week er even bij. Wilt u dat ik hem met schrijffouten overneem?”

Goed om te weten wat ik moet doen als de Muziekpartij straks groot gelanceerd moet worden.

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.