Google PlusFacebookTwitter

De Muziekpartij op Nederland 3

By on feb 24, 2007 in Muziekpartij | 0 comments

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

De Muziekpartij gaat op 6 maart haar vuurdoop beleven op de Nederlandse televisie. Ik ben zojuist gevraagd om te gast te zijn in de Voor Spek En Bonen Show. Ik schrok ervan, moest ook denken aan interviews met bands waarbij ik vroeg of alle aandacht goed is en of je wel overal ja op moet zeggen. Maar ik heb toch ja gezegd. Misschien is het te vroeg, maar daar zal ik dan achterkomen. Daarnaast, als het nu te vroeg is, dan is iedereen het over drie jaar weer vergeten en heb ik wel ervaring opgedaan. Het is aan de andere kant wel de kans om meer mensen te laten weten dat het echt geen grap is. Wie weet, trekt het de mensen aan die ik zoek! Wish me luck!

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.