Google PlusFacebookTwitter

De one issue omroep van het rechtse geluid?

By on feb 24, 2009 in Muziekpartij | 0 comments

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Nee, ik ga niet beginnen over de Muziekomroep. Eén luchtkasteel is al genoeg om te onderhouden. Maar al dat gekrakeel zet je wel aan het fantaseren. Welke club heeft meer dan 50.000 leden en kan ze op een slimme manier overhalen ook een krabbel te zetten onder een omroepidee? De Telegraaf. De dierenpartij? De krakersscene? De vakbond? De scouting? Marco Borsato? Mojo? Lowlands?

En als ze dat lukt, zouden ze dan de kans moeten krijgen om  ‘hun geluid’ te laten horen? Ik weet het eerlijk waar niet. Iets in je roept toch “NEEEEE!!!”. Maar ik moet ook bekennen als anderen dat doen, zo hard “NEEEEE!!!” roepen, ik altijd de neiging krijg om er dan juist voor te zijn. Gewoon, omdat de boel dan eens lekker op scherp komt. En in dit geval is het helemaal dubieus natuurlijk, aangezien ik zelf bij zo’n links radicale publieke club werk (De VPRO ja!).

Nog even over dat linkse geluid op tv. Waar dan? Het hangt er nogal vanaf van welke kant je kijkt. Ik hoor het niet hoor, dat linkse geluid, van waar ik kijk. Ja, als je met je kop rechts tegen de muur loopt de bonken, is alles natuurlijk links.

Wel lullig overigens, die hele rechtse beweging die nu in beweging komt. Te laat! We hebben recessie, misschien zakken we nog wel door tot het D-woord! De tijd van vakbonden, stakingen en meer van dat soort taferelen breekt weer aan. Zinin! Kijken of ik mijn kistjes nog ergens heb liggen :-P

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.