Google PlusFacebookTwitter

Eerste FIY presentatie op Music & Bits Summit tijdens Nextweb!

By on apr 9, 2009 in Nieuws | 1 comment

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Ouch! Zo gaat dat dus: iemand hoort je verhaal aan en zegt dan: “Leuk, kun je dat volgende week presenteren?” Tuurlijk zeg je dan ja. Woensdag 15 april half vier uiterlijk moet het klaar zijn :)

Nee, ik heb niet meer beloofd dan ik kan waarmaken. We zijn in testfase, we zijn nog maar net begonnen. Geen werkende demo van het complete platform, wel een voorbeeld om te laten zien wat het kan opleveren en een schets van het einddoel: een volledig autonoom functionerend platform waar publiek haar eigen concertregistraties componeert.

Hoe dan ook, dinsdag riep ik nog dat ik het productieproces aan het uitvogelen was. Maar nu, met de bevestiging van de Music & Bits Summit presentatie is het roer weer even om. Tuurlijk, het moet gebeuren, voor Pinkpop, met de footage die ik heb gescoord bij The Horrors en een tweede test die we volgende week hopelijk kunnen aankondigen. Maar ik moet volgende week ook echt iets laten zien. Dat ik het plan in twee zinnen kan beschrijven, is een goed begin, maar niet genoeg.

Daarom vanavond lekker aan de slag met het maken van een demo met het beschikbare materiaal. Iemand nog tijd over en handig met FCP? En goede foto’s van mensen die met hun mobiel filmen tijdens een concert zijn ook welkom!

1 Comment

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.