Google PlusFacebookTwitter

Help 3VOOR12 aan het meest complete Lowlandsverslag ooit…

By on aug 16, 2011 in fiy, Nieuws | 0 comments

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Ons team is compleet. Met meer dan 30 filmers gaan we komend weekend al die Lowlands dingen filmen die jij straks terug wil zien. Concerten waar geen camerateams bij zijn, maar ook de heetste feesten in de donkerste hoeken van de campings. En daarbij hebben we ook jouw hulp nodig.


Waar we wanneer filmen bij welke concerten kun je behalve hier tijdens Lowlands natuurlijk zien in onze app (FIY gigs). Maar we hebben meer wensen. Zo willen we ook graag een beeld krijgen van alles wat niet terug te vinden is in het blokkenschema:

Voor deze filmpjes heb je minimaal 2 FIY apps (en dus minimaal 2 iPhones) nodig. Het maakt niet uit wanneer deze momenten plaatsvinden, als je ze maar met minimaal 2 FIY apps tegelijk filmt. Alleen dan kunnen we er een mooie player van maken waarbij de kijker het van twee kanten kan terugzien. De app kan maximaal 10 minuten filmen en soms heb je die tijd nodig, maar meestal moet je met 2 a 3 minuten je moment vastgelegd hebben.

Alleen filmen kan ook
Zoals gezegd, bovenstaande acties doe je wanneer jij wil, als je maar met zijn tweeen bent. Maar ook als je allen bent, kun je meedoen. Bij elk aangekondigd concert filmt FIY standaard het 3e of 4e nummer. Ben je erbij, film dan mee en upload. Dat geldt ook voor de andere Lowlandsmomenten in de agenda:

Meer weten? Kom naar de crewcall vrijdag 12:30 bij VPRO/FIY stand.