Google PlusFacebookTwitter

Onverwachte medestander: ID&T-man wil Partij voor de House

By on sep 23, 2008 in Muziekpartij | 0 comments

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Duncan Stutterheim zit nog even in Australië, maar houdt zijn thuisland nog wel in de gaten. En daar ziet hij net als ik de noodzaak voor een politieke partij voor de muziek. Gedacht vanuit hetzelfde startpunt als dat van De Muziekpartij denkt hij dat het kan en moet, zo’n one issue partij, ofwel de PvdH. Zie hier, zijn uitlatingen tegenover Partyscene.nl:

“Ik kom volgend jaar terug naar Nederland en dan zal ik me druk bezig houden met de internationale plannen van ons bedrijf. In Studio 80 wil ik veel tijd en aandacht stoppen. Ik zou ook graag zien dat iemand een partij voor de HOUSE opzet in Amsterdam of wel misschien op tweede kamer niveau. Er is zo’n grote groep mensen die het zat is dat we alleen maar gezeik aan ons kop hebben. Laat ons af en toe met rust. Die feesten gaan heel goed en mensen maken daar veel plezier. Het is de grootste stroming ooit in de muzikale geschiedenis van Nederland. De export ervan is enorm en de overheid kan alleen maar zeuren. Daar zou ik graag aan mee willen werken. Als de Partij voor de Dieren twee zetels kan halen dan moet de partij van de Vrijheid (ik bedenk hem ter plekke) dat toch ook kunnen.”

Ik moet zeggen, ik voel me aangesproken Duncan! Die naam is natuurlijk al goud, PvdH. Al zou ik het graag met je hebben over een iets breder plan, zodat we ook meer mensen aanspreken. Wat denk je? Tijd om eens in een afgelegen hoek van een of ander feest?

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.