Google PlusFacebookTwitter

Lessons learned en multi view grid

By on apr 16, 2009 in Veldonderzoek | 0 comments

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Woensdag tijdens de presentatie op Music & Bits heb ik een mockup gepresenteerd van wat ik het multi view grid noem. Die kon je al terugzien in de Slideshare presentatie die ik heb gepost, maar ik doe m ook nog even los.

Jaja, die naam, ik weet het. It’s a working title. Maar het geeft wel een idee van wat ik bedoel. En wat bedoel ik? Check voor de gein nog even de montage van The Horrors. Dat zijn 7 feeds, gemonteerd in 1 registratie. Inclusief converteren van materiaal, syncen en monteren was dat een kleine dag werk. Een tweede keer zou het een halve dag kosten, wat nog steeds behoorlijk is. Je wil er niet aan denken als je van hetzelfde moment 50 feeds hebt. En dan niet mooi 50 feeds van het concert, maar 250 feeds, allemaal kleine stukjes, die allemaal sync gelegd moeten worden. Dat moet anders kunnen.

Terug naar de test met The Horrors:

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.