Google PlusFacebookTwitter

Met terugwerkende kracht

By on jul 26, 2011 in #pindsvin | 0 comments

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Daar zijn we weer. Thuis. Ik heb voor elke dag op vakantie nog een verhaaltje tegoed. Met terugwerkende kracht. Ik weet dat het voor de daadwerkelijke leescijfers niet heel erg zinvol is, maar soms zijn er hogere doelen. Ik had mezelf beloofd een jaar lang elke dag te bloggen, ook op vakantie. Ook al had ik geen internet, toch heb ik stukkies gemaakt. Die ik – zodra ik alle losse eindjes heb opgepakt en vastgeknoopt – alsnog ga publiceren. Omdat belofte schuld maakt.

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.