Google PlusFacebookTwitter

Met z’n drieeën naar Lowlands

By on aug 13, 2008 in #3voor12 | 0 comments

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Al weken zijn we op de redactie bij 3VOOR12  bezig met Lowlands. De mashup in de lucht krijgen, de DOEMEE verslaggevers instrueren, de 3VOOR12 vriendenacties bedenken, de festivalsite vullen met eigen vers nieuws over Lowlands, nog een keer de mashup testen, op het laatst iets nieuws bedenken en dat ook nog even maken, nog meer nieuws verzamelen, leuke interviews…

Maar vanaf vandaag begint de persoonlijke voorbereiding. Begin deze week is de zogenaamde call sheet uitgedeeld. Daarin lees ik dan wie er met mij meerijd, dat ik inderdaad op de camping sta, dat ik ook een fiets heb, dat ik mijn gasbrandertje moet meenemen, dat ik me om 11 uur vrijdag moet melden, dat veel collega’s dit jaar wel al op donderdag gaan en nog veel meer.

Die persoonlijke voorbereiding wordt bij mij beheersd door dat wat vooraf gaat aan “pril geluk.” Mijn vriendin is zwanger, hoogzwanger. Ergens half september wordt zij moeder en ik vader als alles op schema blijft lopen. En toch gaan we naar Lowlands ja. Hou je goedbedoelde adviezen maar voor je, we hebben ze allemaal al gehoord. En toch gaan we: dit wordt onze eerste Lowlands met zijn drieeën!

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.