Google PlusFacebookTwitter

Zo moet het

By on jan 19, 2007 in Muziekpartij | 0 comments

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Ok, praktisch is het simpel. Check hier het volledige verhaal in leesbare taal. Het komt erop neer dat ik een vereniging moet oprichten. Die vereniging moet een gekozen bestuur hebben en statuten die door een notaris zijn goedgekeurd. Duidelijk. Tijd voor een checklist:

Daarnaast zat ik ook te denken over de inhoudelijke stappen. Tuurlijk, ik kan nu wel vanuit mijn achtergrond een stapel punten opschrijven waar de muziekpartij voor staat, maar iets zegt me dat ik me eerst meer moet verdiepen in de zaken die spelen en dan niet alleen in de popsector, maar juist daarbuiten. Dus checklist 2:

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.