Afsprakentijd

Wat een pech! Na mijn presentatie op Music & Bits Summit kreeg FIY veel reacties. Helaas moest ik me ruim een week lang terugtrekken in bed vanwege een heftig virusje. Maar er lijkt weer licht aan de horizon en dus heb ik het afgelopen weekend iedereen die serieus was over samenwerking, hulp of het delen van kennis benaderd voor een afspraak. We gaan zien wat het oplevert voor FIY in de komende twee weken.

Eén ding is wel al gelukt tussen de stoombaden door. Voor Pinkpop heeft een geweldige band toestemming gegeven om mee te werken aan de volgende grote test van FIY. Op 1 mei kunnen we bekend maken welke band het is en dan zullen we ook via meerdere kanalen alle fans van die band oproepen om tijdens de show op Pinkpop vooral te filmen en na afloop alle filmpjes bij FIY te droppen! Dat kan bijna niet anders dan een lawine aan materiaal opleveren en dus ook een geweldige montage. En natuurlijk een hele goed leermoment voor het omgaan met stapels verschillende videos :)

Mocht je dit lezen en ik heb je nog niet gemaild terwijl je je wel eerder hebt gemeld, aanvaard dan mijn excuses en mail me NU! Binnen 24 uur antwoord dit keer!