Google PlusFacebookTwitter

Eén jaar later

By on jun 26, 2018 in general |

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

En toen waren we een jaar verder! Niet dat ik heel veel doe op mijn digitale hutje hier in het waanzinnige webwereldje, maar het afgelopen jaar was ik wel heel stil. Tijd om uit te leggen waarom. Precies een jaar geleden kregen we de sleutel van ons nieuwe huis in Wageningen. Weg van de Amsterdamse gekte, met de neus in de stofwolken van verbouwingswaanzin. Maar het stof is neergedaald en we zijn er zonder blijvende schade uitgekomen :-)

 

De badkamer ligt er bijna uit
Het bad was een voorwaarde van de kids. Geen bad, niet verhuizen, dat was de deal

 

Een te gek huis op de ‘Wageningse berg’, letterlijk naast Belmonte Arboretum en met slechts een beetje fantasie ook om de hoek bij het zuidpuntje van de Veluwe. Op loopafstand van scouting Die Wiltgraeff, de Uiterwaarden als verboden en dus privézwembad onder aan de berg, een eekhoornsnelweg achter in de tuin en Amsterdam, Utrecht en Limburg allemaal binnen acceptabele reisafstand. Ik snap dat het niet voor iedereen geldt, maar voor mij is dan alles op zijn plek gevallen :-)

 

Van één normaal
naar twee grote dakramen precies boven het bed

 

Inmiddels zijn we dus geland. Het huis is leefbaar, het zelfvertrouwen en ego is na het overleven en – als ik het zeggen mag – redelijk succesvol afronden van de verbouwing, behoorlijk gegroeid en de energie om een nieuw project op te pakken nagenoeg onuitputtelijk. Die projecten lijken er aan te komen, maar ik ga er pas over pochen als ze daadwerkelijk zijn gestart. Het gaat deze keer geen jaar duren, dat beloof ik!