FIY wil Stukafest filmen. Help je mee?

Stukafest, het studentenkamerfestival van Nederland, is weer begonnen. Vandaag de eerste dag in Utrecht. Die hebben we helaas gemist. Maar er komen er nog een hoop. En daar hopen we met jullie hulp een paar mooie FIY gigs te filmen. Want als iets zich leent voor FIY, is het Stukafest wel.

Het plan is eenvoudig: we willen van zoveel mogelijk Stukafest edities minimaal 1 nummer gefilmd met minimaal 2 telefoons en … maximaal 3. Ja, je leest het goed. Want we willen de sfeer niet verpesten! Ook gaan we geen ingewikkelde toeren uithalen om het geluid met hengels en weet ik wat op te nemen. Bij een akoestisch optreden in een kleine kamer moet het geluid van 2 of 3 telefoons goed genoeg zijn. Makkelijk zat toch? Ok, dan nu het belangrijkste: jouw medewerking!

Heb jij zin om een van de andere steden voor je rekening te nemen, samen met 1 of 2 anderen? Mail dan nu of laat een bericht achter op onze Facebook pagina. Wij gaan dan voor jou toetemming en toegang regelen in overleg met Stukafest en artiesten.