Menno de redder

Ik geef toe, met alle voorbereidingen heb ik het belangrijkste vergeten: de lievelingsmuziek van bijna driejarige dochter. De muziek die ze wil horen vlak voordat ze in de auto in de slaap valt. Thank god there is internet.

Jaja, ik was offline. Maar nood breekt wet. Dus vroeg ik Menno Visser, 3FM muzieksamensteller voor de VPRO en oud collega, om de nieuwjaarscd-kaart van 2010 op te sturen via Wetransfer. Een dag later zat ie in de mail. En met een beetje creatief bankhangen wist ik hem binnen te halen via iemands open wifi verbinding.

Ik had me vergist, Danne was fan van Menno’s 2009 compilatie. Maar ook de 2010 versie valt in de smaak. Met als absolute hoogtepunt Let’s Go Surfing van The Drums. Dankjewel Menno!

[wp_connect_comments href=”” width=”480″ num_posts=”6″ colorscheme=”light” /]