Waarschuwing: ik hou de schijn niet op

Dat ik een jaar lang elke dag wilde bloggen, heb ik niet heel bewust besloten. Opeens had ik er twee weken opzitten en daarmee was het idee geboren. Elke dag, dus ook als ik op vakantie ben…

Voor deze vakantie wilde ik een aantal stukken voorbereiden. Ook heb ik naast de “Zondag” en “Déja Vu” een derde makkelijk te produceren rubriek geïntroduceerd met “Oneliner”. Zo hoopte ik de komende tweeënhalve week te overbruggen. Zo hoopte ik de schijn op te houden dat ik ook in deze periode ontwikkelingen blijf volgen en er over te schrijven als ik dat zinvol vind.

Maar bloggen, dat is nou net niet de schijn ophouden. Dus vandaag, op de dag dat ik de sleutel van ons huis aan een goede vriend heb gegeven en vertrek voor een rondje langs mijn vrienden in Scandinavië, heb ik besloten het anders te doen. Ik blijf bloggen. Maar het zal iets minder over nieuwe releases van Google+, de nieuwste burgerjournalistieke iPhone app of het failliet van een Engelse roddelkrant gaan en iets meer over zee, rust, een spelend kind, mooie Friese paarden in Zweedse weides. Je bent gewaarschuwd.